Vaš partner za opremanje interijera koji vas savršeno razumije

Od 2008. godine TRIKA je pouzdan partner investitorima, dizajnerima i arhitektima na području dizajna interijera.

Naše bogato iskustvo, posvećenost svakom detalju, personalizirana usluga i pažljivo biran portfolio brandova omogućuju potpunu podršku pri kreiranju funkcionalnih i udobnih prostora koji dodaju novu kvalitetu vašoj svakodnevici.

Pomažemo pretvoriti vaše ideje u udobne prostore koji potiču na druženje, uživanje i opuštanje.

Tri TRIKA koraka u podršci pri opremanju

1. PROCJENA POTENCIJALA PROSTORA

Kontaktom ili dolaskom u TRIKA showroom povezat ćete se s našim timom. Upoznajemo se s projektom i vašim željama, te predlažemo korake koji će vas voditi do uspješne realizacije.

2. PERSONALIZIRANA RJEŠENJA

Nakon što upoznamo sve vaše želje, definirat ćemo precizna rješenja koja će savršeno odgovarati vašim estetskim i praktičnim potrebama. Kako bismo osigurali najbolji mogući ishod vašeg projekta, pažljivo ćemo pregledati vaše tlocrte, mjere, fotografije i druge jedinstvene prostorne odrednice.

3. ZAVRŠNI DETALJI

Nakon odabira najboljih proizvoda izradit ćemo ponudu s procijenjenim vremenom isporuke, kako biste točno znali što možete očekivati i u kojem roku.

Osigurat ćemo sve što je potrebno da bi proces dostave i montaže protekao neometano i uspješno. Isplanirat ćemo detalje logistike kako bi namještaj stigao na vrijeme i uklopio se u vaš prostor. Odlaganje prazne ambalaže na odgovoran i održiv način također je naša briga.

TRIKA vrijednosti

POSVEĆENOST
Neovisno o tome kupuje li klijent jedan komad namještaja ili oprema čitav hotel, pružamo jednak nivo posvećenosti i predanosti

OSOBAN PRISTUP
Prioritet nam je ostvarivanje ideja naših klijenata. U boljem razumijevanju njihovih potreba pomaže nam temeljit i osoban pristup.

FLEKSIBILNOST
Dugogodišnje iskustvo omogućuje nam brzu prilagodbu i pronalaženje  rješenja svakom izazovu u opremanju. Koliko god zadaci bili kompleksni rješavamo ih profesionalno i ažurno.

POUZDANOST
Tu smo za sve kreativce i investitore koji žele izgraditi inspirativne i udobne prostore. Naša posvećenost detaljima i prisutnost u svakoj fazi projekta gradi zajednicu stalnih klijenata koji nam se rado vraćaju.

RAZNOVRSNOST
Ponosni smo na naš pažljivo biran portfolio brandova različitog cjenovnog ranga.
Naš tim kombinira svoje višegodišnje iskustvo i predanost kako bismo pružili personaliziranu podršku u različitim vrstama projekata.

Posjetite naš showroom